Marcipánová torta vanilková s ovocím

Svetlý korpus je naplnený  ľahkým vanilkovým krémom,jahodami  banánmi a  broskyňami. Torta je potiahnutá do pravého mandľového marcipánu.

Hmotnosť

  • 2100g

Počet porcií

  • 12-16 ks

Alergény

  • 1,3,7,8

Cena:

 
40,00
Marcipánová torta vanilková s ovocím

Zloženie

  • vajcia, cukor, múka  hladká pšeničná, slnečnicový olej, vínny kameň ( vínny kameň, kukuričný škrob, jedlá sóda ),cukor, jablká, marhule, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová, želírujúca látka:pektín, farbivá: karotény( betakarotén) a paprikový extrakt, aróma, voda, prírodný trstinový cukor, maslo 82%,   , voda, emulgátory: lecitín E320 , mono a diglyceridy masných kyselín ; E471, aróma, regulátor kyslosti : kyselina citrónová  E330 ) ,farbivo : karotény ( E160a)   ), sušené mlieko, extrakt z vanilky , extrahovaný mletý vanilkový struk (0,2 %), farbivá ( riboflavíny, karotény) ), vanilkový cukor ( kryštáľový cukor, kryštalický vanilín ), jahody, banány, broskyne.

Alergény

  • obilniny obsahujúce lepok (jačmeň, pšenica, ovos…) a výrobky z nich, vajcia a výrobky z nich,mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy),orechy (mandle), 

Trvanlivosť

  • 48 hodín