BEZLEPKOVÁ Bolero torta

Parížska šľahačka doplnená domácim višňovým džemom. Skvelé prepojenie chutí. Ľahká čokoládová torta .

Hmotnosť:

  • 1350g

Počet porcií:

  • 12-16 ks

Alergény:

  • 3,7

Cena:

 
30,00
bolero torta s parížskou šľahačkou a višňami

Zloženie

  • vajcia, ryžová múka, pšenová múka, kukuričná múka, prírodný trstinový cukor, kukuričný škrob,vínny kameň, kukuričný škrob, jedlá sóda, kakao 100% , zmes ovocných drení, cukor, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín, koncentrát z čiernej mrkvy, prírodný trstinový cukor, maslo 82%,  margarín stolový (rastlinné tuky ( palmové kokosové ) , voda, emulgátory: lecitín e320 , mono a diglyceridy masných kyselín ; E471, aróma, regulátor kyslosti : kyselina citrónová  E330 ) ,farbivo : karotény ( E160a)   ) , sušené mlieko, kukuričný škrob, extrakt z vanilky , extrahovaný mletý vanilkový struk (0,2 %), farbivá ( riboflavíny, karotény) ) , kryštalický vanilín , modifikovaný škrob

Alergény

  • vajcia a výrobky z nich,mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy)

Trvanlivosť

  • 24 hodín